Vereniging Natuurbeleving
Bewaarde Land Meijendel | Locaties Wassenaar & Den Haag

KvK Nummer: 40448438

RSIN: 8043.67.942

Bankrekeningnummer: NL88INGB0006896591 (voor donaties)
t.n.v. Vereniging Natuurbeleving

Jaarverslagen

De Vereniging Natuurbeleving is een vrijwilligersorganisatie.

De vrijwilligers ontvangen per reeks van drie dagen 30 euro. Verder ontvangen zij een vergoeding voor gemaakte reiskosten.

De taken van het bestuur van de Vereniging Natuurbeleving en het comité van aanbeveling worden onbetaald vervuld.

Voor coördinerende en praktische taken gaat de Vereniging vanaf 1 januari 2016 een ZZP’er inhuren.

Extra steun van buitenaf is hard nodig omdat de scholen op dit moment niet meer dan 36,50 euro kunnen betalen van de huidige kostprijs van 90 euro per leerling.

ANBI-status

De Vereniging Natuurbeleving heeft de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status. Dit betekent dat men giften en/of donaties aan de Vereniging volledig kan aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting.